Ministri hungarez i Punëve të Jashtme dhe Tregtisë Peter Siarto në takimin e sotëm me presidentin Gjorge Ivanov e theksoi domosdoshmërinë e dinamizimit të proceseve euro-atlantike të Republikës së Maqedonisë…

 
Read More